На Львівщині йдучи до лісу за квітами для жінок, чоловіки обікрали нафтопереробний комплекс

На Львівщині йдучи до лісу за квітами для жінок, чоловіки обікрали нафтопереробний комплекс

26.04.13 16:57 0 1066
Відбувши покарання за крадійський промисел, зловмисник вирішив змінити кримінальний «імідж». Підмовивши своїх двох приятелів, організатор подався до лісу за пролісками, маючи намір заробити на квітах. Однак дорогою чоловіки вирішили викрасти не дійшовши до дороги.

Разом із контингентом приятелів злочинної еліти, 53-річний лиходій вирішив навідати свого давнього знайомого. Дільці вирішили відсвяткувати жіноче свято. І, вже після розпивання не однієї чарки, чоловіки вирішили поїхати в ліс - нарвати пролісків для своїх жінок, а принагідно зрізати вербу. Захмелілі зловмисники взяли зі собою дві пилки для різки верби і поїхали в напрямку лісового масиву, розташованого неподалік від нафтопереробного заводу.

Проходячи повз нафтопереробний комплекс, зловмисники вирішили зайти на територію. Через відчинену браму чоловіки без перешкод потрапити на територію, де ліворуч від входу були розміщені два трубопроводи.

В цей час чоловікам спало на думку, що дані труби можна відрізати пилками, а відрізані труби можна здати на пункт металобрухту, за що отримати гроші. З присутніх ніхто не заперечував, чоловіки вирішили втілити п’яний задум у реальність і розпочали різати трубопровід за допомогою пилок.

Зухвалі, ніким непомічені зловмисники, встигли відрізали 8 труб різної довжини, в середньому довжиною по 2 метри кожна. Чоловіки діяли таємно та злагоджено, намагаючись відрізати якомога швидше та втекти з даної території. Незважаючи на обережність, крадіїв помітили працівники охорони громадського формування «Спецбезпека» та одразу повідомили дрогобицьких правоохоронців. Згодом спільними зусиллями крадіїв вдалося мобілізувати.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції зловмисників притягнули до кримінальної відповідальності за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Наталія Постойко, Дрогобицький міський відділ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: НБА. "Оклахома" обіграла ...

КОМЕНТАРІ