Львівщина: бійці «Беркута» врятували чоловіка з трьома малолітніми дітьми, які через поломку авто не могли дістатися додому

Львівщина: бійці «Беркута» врятували чоловіка з трьома малолітніми дітьми, які через поломку авто не могли дістатися додому

26.04.13 14:54 0 933
На адресу спецпідрозділу міліції «Беркут» 37-річний житель міста Новий Розділ Миколаївського району надіслав подяку за те, що співробітники вказаної служби допомогли йому та трьом малолітнім дітям дістатися додому.

Подія сталася 20 квітня 2013 року. Повертаючись додому автомобілем «КІА», 37-річний водій вирішив на кілька хвилин зупинитися біля автозаправної станції у місті Червоноград. Однак після цього завести автомобіль він вже не зміг. Найбільше, за що переживав у той час водій, - це те, як дістатися додому, адже у салоні іномарки знаходились троє малолітніх дітей – 3, 9 і 13 років.

«Що я не робив, все ж автомобіль завести не вдалося. Я телефонував до своїх знайомих, однак жоден з них не мав можливості під’їхати до мене і допомогти. Зважаючи на те, що все це відбувалося після 20.00 години і наближалася ніч, а в салоні автомобіля знаходилось троє малих дітей, я дуже занепокоївся», - розповів Буга Ярослав Юрійович, водій вказаного автомобіля.

На щастя для чоловіка, поруч з місцем події зупинився патрульний автомобіль спецпідрозділу «Беркут». Водій авто підійшов до працівників міліції та розповів про прикрий випадок, який з ним трапився.

Не гаючи ані хвилини часу, бійці «Беркута» одразу підійшли до автомобіля, який ніяк «не хотів» заводитись, оглянули його і спробували завести. Вже перша спроба виявилась успішною: автомобіль рушив з місця і чоловік з дітьми успішно дісталися додому.

За небайдужість працівників міліції вдячний водій скерував на адресу «Беркута» подяку за надану йому допомогу!

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Шеф Пентагону: урядові ...

КОМЕНТАРІ