До рук львівських правоохоронців потрапив крадій-автолюбитель

До рук львівських правоохоронців потрапив крадій-автолюбитель

26.04.13 14:22 0 934
Львівські міліціонери впіймали молодика, який викрав та розбив одне авто, після чого намагався викрасти інший автомобіль. Однак, завдяки щасливому збігу обставин, а також вправності та оперативності працівників Сихівського райвідділу міліції зловмисника було затримано на «гарячому»

Подія сталась 20 квітня. Близько 6.40 години у Сихівський райвідділ міліції звернувся 59-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала його автомобіль «ВАЗ-2103», який був припаркований на вулиці Скрипника.

Вже через дві години після першого звернення, у райвідділ міліції надійшло наступне повідомлення: 58-річний житель проспекту Червоної Калини заявив, що невідомий молодик намагався викрасти його автомобіль «ВАЗ-2101».

За скоєння вказаних вище кримінальних правопорушень працівники міліції затримали 19-річного жителя Львова. Пояснень правоохоронцям хлопець не зміг надати, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Однак правоохоронці таки з’ясували, як все відбувалося.

За словами першого заступника начальника Сихівського райвідділу Львівського міського управління міліції підполковника міліції Дмитра Бабаченка, спершу хлопець викрав автомобіль, який був розташований на вулиці Скрипника – неподалік від свого будинку. Зважаючи на стан сп’яніння та відсутність навиків керування, від’їхати далеко на краденому «ВАЗі» молодик не зміг. Скоївши дорожньо-транспортну пригоду, останній залишив автомобіль і вирушив на пошуки іншого транспортного засобу.

На проспекті Червоної Калини зловмисник помітив припаркований «ВАЗ-2101». Відчинивши двері та проникши у салон авто, молодик спробував його завести. Однак і тут його спіткала невдача: на колесах транспорту були прикріплені колодки.

За щасливим збігом обставин хлопця помітила мама власника автомобіля. Пораючись вранці на кухні, жінка виглянула у вікно та побачила ввімкнені фари у «ВАЗі». Про це остання повідомила свого сина, а той одразу зателефонував у райвідділ міліції.

Вже за лічені хвилини на місце події прибули працівники міліції, які спіймали хлопця на «гарячому».

Як вже було згадано, обидві крадіжки хлопець скоював, будучи у стані алкогольного сп’яніння: у його крові виявили 1,6 проміле алкоголю.

За вчинення вказаних вище кримінальних правопорушень правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 189 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Очільник Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ