Львівська обласна рада ухвалить звернення до парламенту про підтримку свободівських законопроектів

Львівська обласна рада ухвалить звернення до парламенту про підтримку свободівських законопроектів

26.04.13 20:39 0 932
За пропозицією фракції ВО "Свобода" Львівська обласна рада ухвалить звернення до народних депутатів України від всіх політичних фракцій та позафракційних народних депутатів України про підтримку законодавчих ініціатив народних депутатів України, спрямованих на організаційну й фінансову підтримку місцевого самоврядування, а також справедливий розподіл державних коштів між областями України. Цю пропозицію озвучив депутат від ВО "Свобода" Олексій Балицький.

Як зазначив свободівець, народні депутати України від Львівської області зареєстрували низку законодавчих ініціатив, спрямованих на організаційну й фінансову підтримку місцевого самоврядування, а також справедливий розподіл державних коштів між областями України. Це, зокрема, законопроекти народного депутата Ірини Сех №2126 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування екологічного податку". Цей документ ставить за мету забезпечити виконання органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади повноважень, визначених статтями 15 та 20-4 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", не зменшуючи в порівнянні із 2011-2012 роками відсотку відрахувань екологічного податку до місцевих бюджетів. Окрім того, йдеться про законопроект №2622 "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій", який передбачає, що розподіл субвенції між бюджетом Автономної Республіки Крим, обласними бюджетами, бюджетами міст Києва і Севастополя здійснюється Законом України про Державний бюджет України на відповідний рік пропорційно фактичній чисельності населення адміністративно-територіальних одиниць.

Львівська обласна рада звернеться до народних депутатів України від всіх політичних фракцій та позафракційних народних депутатів із проханням підтримати на пленарному засіданні сесії Верховної Ради України законодавчі ініціативи народних депутатів України, спрямовані на організаційну й фінансову підтримку місцевого самоврядування.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Володимир ...
Наступна новина: Завдяки ...

КОМЕНТАРІ