Ірина Шалаковська вимагає вирішити проблему транспортного сполучення міста Винники зі Львовом

Ірина Шалаковська вимагає вирішити проблему транспортного сполучення міста Винники зі Львовом

26.04.13 12:35 0 779
25 квітня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутат від ВО "Свобода" Ірина Шалаковська зачитала звернення до міського голови Львова та прокурора міста щодо проблеми транспортного сполучення Винників зі Львовом.

Як розповіла свободівка, про цю проблему мешканці Винників повідомили під час зустрічей-звітів депутатів від ВО "Свобода".

"Мешканці, які їздять автобусним транспортом з м. Винники до Львова, не мають можливості після 20:00 дістатися додому. Зміни руху, внесені в нову транспортну схему, є обтяжливими для пасажирів, які змушені здійснювати пересадки і добиратися до місця призначення двома транспортними засобами. Передусім проблема пов'язана з курсуванням маршрутного таксі №5а, яке належить комунальному перевізнику Львова АТП-1. Мешканці Винників неодноразово зверталися до чиновників міських виконавчих органів, однак не отримали ані розуміння, ані належного реагування. Вимагаю від керівника комунального підприємства АТП-1 здійснювати постійний контроль за дотриманням графіку руху водіями, які працюють на маршруті", – зазначила Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ