Ірина Шалаковська: "Ідеологія "Самопомочі" така ж, як і в її лідера Андрія Садового – зневага до львів'ян"

Ірина Шалаковська: "Ідеологія "Самопомочі" така ж, як і в її лідера Андрія Садового – зневага до львів'ян"

26.04.13 10:13 0 829
25 квітня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Шалаковська зачитала депутатське звернення до міського голови Львова Андрія Садового щодо зневажливої та грубої поведінки представників його політичної партії до мешканців будинку №8, що на вул. Карбишева.

Як повідомила свободівка, покрівля даху цього будинку постійно протікає, що завдає суттєвої шкоди споруді і матеріальних збитків мешканцям. У цьому ж будинку розташований офіс партії "Самопоміч", і природно, що люди звернулися туди за допомогою, проте у відповідь у грубій формі отримали відмову.

"Щоб ефективно та швидко залагодити цю проблему, мешканці зорганізувалися та вирішили власним коштом відремонтувати дах. Оскільки у цьому будинку розташований офіс "Партії "Самопоміч", мешканці також звернулися до її представників, але ті у грубій формі відмовилися фінансово долучитися до ремонту покрівлі. Звертаюся до міського голови Львова Андрія Садового, який за сумісництвом є лідером політичної партії "Самопоміч", з вимогою пояснити львів'янам, чому його політична сила, яка декларує ідеологією співпраці з громадою та допомогу тим, хто цього потребує, у грубій формі зневажила ініціативу мешканців будинку на вул. Карбишева", – зазначила Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ