Чернігівщина: Володимир Хоменко наголосив на необхідності забезпечення проведення ряду протипожежних заходів

Чернігівщина: Володимир Хоменко наголосив на необхідності забезпечення проведення ряду протипожежних заходів

26.04.13 11:20 0 891
Найближчим часом очікується подальше підвищення температури повітря та можливе зростання класу пожежної небезпеки у лісових масивах, на сільгоспугіддях та торфовищах.

У зв’язку з цим голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко звернув увагу голів райдержадміністрацій на необхідність забезпечення проведення ряду протипожежних заходів, а саме:

1. Привести в готовність наявну пожежну і пристосовану для пожежогасіння техніку;

2. Розробити мобілізаційні плани і в разі необхідності забезпечити своєчасне залучення додаткових сил і засобів, а також місцевого населення для локалізації і гасіння великих лісових пожеж;

3. Посилити вимогливість до посадових осіб і громадян, які здійснюють випалювання сухої природної рослинності або її залишків, вжити заходів щодо притягнення винних до адміністративної відповідальності;

4. З настанням високого та дуже високого класів пожежної небезпеки вжити заходів до обмеження доступу населення і транспортних засобів у лісові масиви.

"Персональну відповідальність за стан підготовки до пожежонебезпечного періоду 2013 року несуть голови райдержадміністрацій, керівники обласних управлінь, організацій і підприємств", - наголосив керівник області.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Путін поспілкується з ...

КОМЕНТАРІ