Тернопільська область: за минулу добу рятувальники ліквідували 3 пожежі на яких врятували одну людину

Тернопільська область: за минулу добу рятувальники ліквідували 3 пожежі на яких врятували одну людину

26.04.13 14:28 0 905
24 квітня о 10:23 в місті Почаїв Кременецького району виникла пожежа в господарській будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю, 200 кг соломи, 5 поросят, 12 штук птиці. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста. Врятовано 3 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 150 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

24 квітня о 14:44 на пункт зв’язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в селі Великий Раковець Збаразького району. До місця події направили чергові караули місцевої пожежної команди селища Вишнівець та 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що горить господарська будівля та внаслідок сильного вітру вогонь перекинувся на сусідню будівлю. Завдяки швидким та злагодженим діям рятувальників пожежу було ліквідовано, не давши вогню поширитись дальше.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття двох господарських будівель на площі орієнтовно 112 м.кв., автомобіль «ВАЗ-2106».

Під час гасіння врятовано 4 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 270 тисяч гривень. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час спалювання сміття.

25 квітня о 00:30 на пункт зв’язку оперативно диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в селищі Микулинці Теребовлянського району.

До місця виклику одразу направили черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події встановлено, що горить літня кухня. Рятувальники одразу приступили до гасіння пожежі. О 01:05 пожежу було локалізовано, а в 01:40 – ліквідовано.

Вогнем знищено телевізор, бойлер, шафу, диван та пошкоджено перекриття на площі орієнтовно 30 м.кв., пральну машинку, кухонний гарнітур, речі домашнього вжитку.

Під час гасіння полум’я бійцями ДСНС врятовано власника помешкання, громадянина Д., 1966 року народження. Усього врятовано матеріальних цінностей на суму близько 90 тисяч гривень.

Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очільник Рівненщини ...
Наступна новина: На Чернігівщині подвиг ...

КОМЕНТАРІ