Звернення обласної Ради Церков до жителів Тернопільщини з нагоди Воскресіння Христового

Звернення обласної Ради Церков до жителів Тернопільщини з нагоди Воскресіння Христового

26.04.13 10:50 0 840
Дорогі краяни!

Сердечно вітаємо вас з нагоди найвеличнішого християнського свята – Воскресіння Христового!

Син Божий воскрес і ми радіємо, бо отримали нагоду ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, переосмислити своє життя і діяння, наповнити серця любов’ю і добротою до ближнього, милосердям і прощенням, терпимістю і спокоєм.

Свято Христового Воскресіння – це час, коли прощаються гріхи і образи, коли праведні справи беруть верх над неправедними, коли жертовний приклад Христа надихає нас усіх ще більше працювати для подальшого зміцнення і процвітання Церкви та вільної Української держави.

Тож бажаємо, аби з нагоди свята Воскресіння Христового над вами завжди було чисте небо, осяяне Господньою ласкою, любов’ю і благословенням.

Миру вам, добра, щастя і міцного здоров’я. Нехай Великодні дзвони принесуть у ваші домівки безмежну радість, благополуччя, спокій і достаток , наповнять серця добром і милосердям, дарують життєвий оптимізм і духовні сили.

Щиро бажаємо усім вам і вашим родинам наснаги для успішного звершення всіх добрих справ!

А напередодні відзначення 1025-річчя Хрещення Київської Русі звертаємося до духовенства області з закликом бути прикладом для мирян у християнській любові та сповідуванні Божих Заповідей.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Челсі" буде допомагати ...

КОМЕНТАРІ