На Тернопільщині кампанія декларування доходів завершується

На Тернопільщині кампанія декларування доходів завершується

26.04.13 13:44 0 875
Кампанія декларування доходів завершується

У 2013 році декларацію про майновий стан і доходи обов’язково треба подати тим громадянам, які протягом минулого року отримували доходи не від податкових агентів, іноземні доходи, доходи від здійснення операцій з інвестиційними активами, від надання майна в оренду фізичним особам, доходи у вигляді виграшів у гральних закладах, спадщини чи подарунків та інші доходи, які не були оподатковані протягом року при їх виплаті, але не є звільненими від оподаткування.

Задекларувати свої доходи мають і ті громадяни, які перебували у трудових відносинах з двома або більше податковими агентами, і при цьому загальна річна сума таких доходів перевищує 120 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня 2012 року, тобто - 128 тисяч 760 гривень.

Декларація заповнюється особисто платником податку або його уповноваженою особою та подається до територіального підрозділу Міндоходів за місцем реєстрації.

Для зручності обслуговування громадян і підприємців у 2013 році на веб-порталі Міндоходів працює сервіс «Заповнення декларації OnLine», який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для користування цією послугою платнику необхідно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Нагадуємо, що деклараційна кампанія наближається до завершення. Граничний термін подання декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня 2013 року.



Нагадаємо, що Указом Президента України від №726/2012 від 24.12.2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: в області ...
Наступна новина: Великдень у Луцьку

КОМЕНТАРІ