Очільник Рівненщини запросив нардепів до діалогу

Очільник Рівненщини запросив нардепів до діалогу

26.04.13 14:24 0 985
Голова облдержадміністрації Василь Берташ запросив 7 народних депутатів України обговорити в понеділок Концепцію соціально-економічного розвитку Рівненщини. Йтиметься, зокрема, про те, аби народні обранці, які пройшли до Верховної Ради завдяки голосам жителів області, відстоювали в столиці їх інтереси. Це необхідно для того, щоб ефективно вирішувати проблеми краян, залучаючи разом якнайбільше бюджетних інвестицій.

Також Василь Берташ запропонував нардепам від Рівненщини подати конструктивні пропозиції та власне бачення щодо подальшого розвитку регіону. Розробка спільної стратегії дозволить разом працювати на результат, а отже покращувати добробут жителів, акцентував голова облдержадміністрації. Він зауважив, що людям не потрібні протистояння, їм необхідні нові медзаклади, школи, дитсадки, дороги та інші соціально-важливі об’єкти. Більше того, якщо буде політична стабільність, то прийдуть інвестори, а це нові робочі місця, заробітна плата і наповнення бюджетів, резюмував Василь Берташ.

Запрошення до обговорення Концепції соціально-економічного розвитку Рівненщини, зокрема, отримали народні депутати Юрій Благодир, Юрій Вознюк, Валентин Королюк, Микола Кучерук, Олег Осуховський, Микола Сорока та Віталій Чугунніков.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До рук львівських ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ