Рівненщина: в області дбають про активний відпочинок дітей

Рівненщина: в області дбають про активний відпочинок дітей

26.04.13 13:41 0 887
На Рівненщині сплави по річках стануть доступними для дітей із особливими потребами. Подорожі на байдарках і катамаранах для них організовуватиме Рівненська обласна молодіжна організація «Фонд молодіжних ініціатив «Крила»». Його представники вже мають такий досвід – працювали із дітьми й дорослими, що пересуваються на візках. Кажуть, сплавляння по річці допомагає їм по-новому відчути життя.

Такі мандрівки відбуватимуться у рамках проекту «Марафон здоров’я». На його реалізацію виділять 14 тисяч бюджетних гривень. Адже це один із переможців обласного конкурсу проектів програм молодіжних і дитячих громадських організацій.

Тим часом громадські активісти працюватимуть із дітьми зі складною поведінкою. Вони вирушатимуть у мандрівки разом із ровесниками із благополучних родин. Користь від таких мандрівок буде і тим, і іншим, переконують організатори. Також під час «Марафону здоров’я», окрім занять із водного туризму, влаштовуватимуть квести, оздоровчо-виховне таборування, навчатимуть підкорювати скелі і таким чином показувати, як змістовно і з користю для здоров’я проводити вільний час. Власне, про це йдеться в нових соціальних ініціативах Президента України.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Галина Чорна: "Уряд не ...
Наступна новина: На Тернопільщині кампанія ...

КОМЕНТАРІ