На Рівненщині рятувальники навчають дітей основам безпеки життєдіяльності

На Рівненщині рятувальники навчають дітей основам безпеки життєдіяльності

26.04.13 15:01 0 943
24 квітня співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій Рокитнівщини зустрілися з вихованцями дитячого навчального закладу №2 «Струмочок», у рамках проведення «Тижня безпеки дитини». Рятувальники розповіли дітям про дотримання вимог при поводженні з вогнем, правила поведінки під час купання у відкритих водоймищах, при користуванні газом і електричними приладами у побуті, а також порядок дій у випадку пожежі чи надзвичайної події. Крім того, вогнеборці на практиці показали дітям роботу пожежно-рятувальної техніки, залучивши до цієї справи дошкільнят, ознайомили їх із спорядженням рятувальників та засобами пожежогасіння.

По завершенню, всіх дітей рятувальники пригостили фруктами та солодощами, а переможців в іграх, змаганнях, конкурсах малюнків, нагородили подарунками.

Як показує практика, проведення таких заходів в дошкільних установах поліпшує якість навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки і захисту життя в надзвичайних ситуаціях, удосконалення теоретичних знань і практичних навичок педагогічних працівників дошкільних установ із виховання у малюків знань з питань захисту і дій в умовах надзвичайних ситуацій.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шеф Пентагону: урядові ...
Наступна новина: На Чернігівщині олександр ...

КОМЕНТАРІ