На Рівненщині за добу рятувальники двічі надавали допомогу по відкриванню вхідних дверей квартир, де знаходилися малолітні діти (ВІДОЕ)

На Рівненщині за добу рятувальники двічі надавали допомогу по відкриванню вхідних дверей квартир, де знаходилися малолітні діти (ВІДОЕ)

26.04.13 09:29 0 893
24 квітня о 16:38 в оперативно-диспетчерську службу Головного управління ДСНС у Рівненській області за номером «101» надійшло повідомлення, що в м.Рівне по вулиці Костромській у квартирі на першому поверсі випадково замкнулася 3-річна дитина. Вже за мить рятувальники були на місті пригоди. Відчинивши вікно, працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій потрапили до оселі. Заспокоївши дівчинку, рятувальники передали її рідним.

Цього ж дня в аналогічній ситуації опинився 3-річний хлопчик, що проживає на п’ятому поверсі в багатоповерхівці по вулиці Макарова. Рятувальники за допомогою автодрабини проникли через вікно у квартиру та відкрили вхідні двері батькам.

Зважаючи на вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів’ян запрошують на ...
Наступна новина: Тернопільщина: гРОМАДЯНИ, ...

КОМЕНТАРІ