відбулись зональні етапи 19 Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

відбулись зональні етапи 19 Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

26.04.13 17:07 0 864
«Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини», – стверджували юні учасники зональних змагань Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників, який проходив 24 квітня у Гарнізонному клубі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Свої знання правил безпечної життєдіяльності, готовність стати на заваді надзвичайній ситуації доводили 8 команд з міст Хмельницького, Красилова, Волочиська, з Летичівського, Старокостянтинівського, Старосинявського, Ярмолинецького та Старокостянтинівського районів. Усі вони в свою чергу зайняли призові місця у районних та міських змаганнях. У запеклій, але дружній боротьбі призові місця розподілилися наступним чином: першість здобула команда «Маленька перерва» з Старокостянтинова, срібло виборола команда «Вогнеборці» з міста Хмельницького, а третє місце посіла команда «101» з міста Волочиськ.

Не залишилися поза увагою журі й інші команди, які відзначалися у різних номінаціях. Всі учасники змагань отримали дипломи, а переможці ще й цінні подарунки та вихід у фінал обласного етапу, щоб далі продовжувати боротьбу за кращу команду Хмельниччини.

Малеча роз`їхалась по домівках сповнена нових позитивних вражень та збагатилася знанням із правил безпеки життєдіяльності.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБА. "Оклахома" обіграла ...
Наступна новина: Російська прокуратура ...

КОМЕНТАРІ