Івано-Франківщина: учні шкіл області демонстрували «Знання Правил дорожнього руху»

Івано-Франківщина: учні шкіл області демонстрували «Знання Правил дорожнього руху»

27.04.13 13:42 0 736
В загальноосвітніх закладах області вже не один рік працюють спеціальні загони юних інспекторів руху, де школярі вивчають Правила дорожнього руху, постійно спілкуються з працівниками ДАІ та допомагають їм у профілактичній роботі. Головним завданням загонів ЮІР є роз’яснення дітям, як важливо берегти своє життя на дорозі, адже це місце підвищеної небезпеки та частого безчинства з боку дорослих.

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, залучення широкого загалу школярів до участі в роботі, спрямованій на запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, прищеплення неповнолітнім поваги до професії працівника міліції, організації змістовного дозвілля школярів та молоді, виховання у них культурних та естетичних смаків, та зміцнення дружніх зв'язків між командами ЮІР 25 квітня 2013 року, Державтоінспекцієя спільно з працівниками освіти на базі Обласного ліцею обдарованих дітей з сільскох місцевості проведено обласний конкурс юних інспекторів руху за темою «Від рідного порога – безпечна дорога!», в якому взяли участь 6 загонів ЮІР загальноосвітніх навчальних закладів області. Змагання складалось із трьох конкурсів: знань Правил дорожнього руху, юного регулювальника та велоестафети.

За результатами переможцем ЮІР-2013 стала команда ЮІР Івано-Франківської школи І-ІІІ ступенів №2 «Екстремали», яка і виборола І місце. Тож бажаємо команді-переможцю ЮІР «Екстремали» вдалих виступів та гідно представити Івано-Франківщину в МДЦ «Артек», АР Крим які відбудуться з 01 по 21 вересня 2013 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Ліверпуль" готовий ...
Наступна новина: На Тернопільщині свободівці ...

КОМЕНТАРІ