Івано-Франківщина: своїм «Промінчиком доброти» митці Покутя поділилися з дітьми-сиротами Городенківщини

Івано-Франківщина: своїм «Промінчиком доброти» митці Покутя поділилися з дітьми-сиротами Городенківщини

27.04.13 16:09 0 900
Благодійну акцію «Промінчик доброти» провели працівники районного краєзнавчого музею «Покуття», що в м. Городенці, яким ось уже другий рік завідує молода ініціативна Наталя Попадюк. На її запрошення чимало відомих народних майстрів, художників Городенківщини та Коломийщини представили у музеї «Покуття» свої творчі роботи на символічному ярмарку.

За словами директора музею «Покуття», за виручені 4 тис. грн. закуплять продуктові великодні кошики для дітей сиріт Городенківщини та «разом із церквою Успіння Пресвятої Богородиці розвезуть діточкам по селах».

Ініціатор благодійної акції «Промінчик доброти» Наталя Попадюк особливо вдячна «за підтримку доброї справи» майстру кераміки з с. Котиківки Антону Микитюку, народній вишивальниці Людмилі Вонсуль, майстрині з макраме Ганні Левінській, місцевому художнику Роману Іванишину, а також художникам з Коломийщини Миколі Семеняку, Миколі Яцураку.

«Їхні прекрасні твори охоче придбали відвідувачі музею за символічними цінами, - каже Наталя Попадюк. - І таким чином митці Покуття поділилися своїм «Промінчиком доброти».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів’яни літнього віку ...
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ