Минулої доби на Івано-Франківщині виникло 15 пожеж

Минулої доби на Івано-Франківщині виникло 15 пожеж

27.04.13 19:51 0 957
25 квітня о 05:17 год. в селі Долішнє Снятинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено перекриття будинку, житлову кімнату та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника будинку.

25 квітня о 11:02 год. в селі Конюшки Рогатинського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено покриття споруди на площі 4 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника будівлі.

25 квітня о 12:44 год. в селі Воскресінці Рогатинського району виникла пожежа піднавісу з грубими кормами. Вогнем було пошкоджено покриття під навісу, знищено 2 т грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі – дитячі пустощі з вогнем.

25 квітня о 15:25 год. в місті Калуш мікрорайон «Посьолок» виникла пожежа автомобіля «Мерседес 123». Вогнем було знищено автомобіль «Мерседес 123» та пошкоджено автомобіль «Фольцваген Т2», який знаходився поруч. Під час гасіння пожежі отримав опіки пальців правої руки 38-річний власник мерседесу. Працівники швидкої медичної допомоги, які прибули до місця виклику надали потерпілому першу медичну допомогу. Від госпіталізації чоловік відмовився. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем зі сторони власника автомобіля «Мерседес 123» під час зварювальних робіт.

25 квітня о 15:35 год. в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району виникла пожежа металевої добудови до недіючого цеху приватного підприємства «Пружинник». Вогнем було пошкоджено будівлю на площі 20 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

25 квітня о 22:39 год. в місті Долина на вул.Проспект Незалежності виникла пожежа автомобіля ВАЗ-21011. Вогнем було знищено акумуляторну батарею, електропроводку та пошкоджено моторне відділення автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області 9 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави на відкритій території. Зокрема, такі випадки мали місце на території села Битків Надвірнянського району, Гарасимів Тлумацького району, Глибока Коломийського району, Оболоня Долинського району, містах Калуші, Косові та Івано-Франківську.

Загалом з початку поточного року в області виникло 463 пожежі, у вогні загинуло 23 особи.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ