За якісну роботу підлеглих керівник міліції Львівщини отримав подяку від мешканців вулиці Фурманської у місті Львові

За якісну роботу підлеглих керівник міліції Львівщини отримав подяку від мешканців вулиці Фурманської у місті Львові

27.04.13 10:10 0 1138
Мешканці семи будинків, розташованих у Львові на вулиці Фурманській, надіслали начальникові ГУ МВС України у Львівській області генерал-майору міліції Рудяку Олександру Вікторовичу подяку – за роботу працівників міліції.

У подяці головному міліціонеру області львів’яни зазначили, що завдяки працівникам міліції, проявлені з їхнього боку професіоналізм, мудрість та людяність під час несення служби 17 квітня 2013 року. При цьому, зауважили жителі Фурманської, все, що вони знають про працівників міліції, - їхні імена – Ірина, Олег та Руслан і несуть вони службу у Галицькому райвідділі Львівського міського управління міліції.

У листі вдячні львів’яни, зокрема, зазначили:

«Того дня мешканці вулиці Фурманської вийшли з протестом проти влаштування паркування під вікнами їхніх будинків і не дали проводити незаконні роботи, які суперечать будівельним нормам і проводилися з 1 квітня. Мешканці отримали відповідь, що робочий проект вулиці Фурманської в нових межах погоджений з Управлінням ДАІ у Львівській області. Невже таке погодження дає право на проведення робіт?

Для «приборкання» мітингувальників, керівництво готелю, що проводить роботи, викликало наряд міліції, але міліціонери, розібравшись у ситуації, захистили мешканців, за що їм надсилаємо велику вдячність!

Тільки після цього конфлікту 19 квітня до громади вулиці Фурманської прийшли на зустріч заступник міського голови та голова Галицької районної адміністрації, які до того часу не надавали відповіді на наші скарги і тягнули час. Мешканці в свою чергу запросили на підтримку депутатів свого округу Тараса Кравця та Олександра Алексєєва і нарешті почули від пана Синютки відповідь, що тротуар, який почали врізати до 1,5 метра ширини, повернуть до попереднього розміру, що був до початку реконструкції готелю.

Нехай цей невеликий епізод почне повертати довіру громадян до міліції. Сподіваємося. Що крім цих трьох міліціонерів, у Ваших підрозділах ще є багато достойних працівників, яких ви хотіли би відзначити. Я – професійний гід Львовом та Львівською областю і зі свого боку хочу запропонувати провести для Ваших співробітників (20-25 осіб) у подарунок двогодинну екскурсію «Вуличками старого міста» частиною Львова, що занесена у список спадщини ЮНЕСКО...

Дуже просимо знайти наших невідомих захисників і обов’язково скерувати на цю екскурсію на знак нашої поваги і подяки.

Покладаємо надію. Що з Вашим приходом у Львівську область прийде порядок і довіра громади до міліції.

Від імені громади вулиці Фурманської. З повагою, Ірина».

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ