На Львівщині у Пустомитівському районі правоохоронці затримали 16-річного хлопця, який обікрав свою прийомну матір

На Львівщині у Пустомитівському районі правоохоронці затримали 16-річного хлопця, який обікрав свою прийомну матір

27.04.13 19:13 0 836
До правоохоронців Пустомитівського райвідділу міліції звернулась 44—річна жінка, мешканка с. Годовиця, і повідомила, що її усиновлний син, учень 10-класу, викрав із будинку ювелірні вироби.

Прийомна матір хлопця, ще з вересня місяця помітила, що у домі почали зникати гроші які лежали на видному місці. Окрім цього, жінка одного разу заглянула у скарбничку із золотими виробами і їй здалося, що їх поменшало.

Жінка покликала свого сина та рідну доньку, яка навчається у пятому класі, щоб розпитати чи не брали вони золотих прикрас. Під час розмови вона помітила, що хлопець поводив себе дивно, але жінка нічого не запідозрила.

З часом коштовностей ставало все менше й менше. Одного разу, коли мати вирішила перевірити усі свої прикраси, вона помітила, що більшість із них – це просто жовта біжутерія. Тоді й звернулась до правоохоронців.

«Під час перевірки ми з’ясували, що 16-річний хлопець викрадав золоті речі у своєї прийомної матері. Здавати викрадене у ломбард йому допомагав його 18-річний товариш», - розповів Микола Грицак, старший оперуповноважений ВКМСД Пустомитівського РВ.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 186 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На будівництво ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ