На Тернопільщині на засіданні обласної Ради Церков обговорили заходи протипожежної безпеки під час святкування Великодня

На Тернопільщині на засіданні обласної Ради Церков обговорили заходи протипожежної безпеки під час святкування Великодня

27.04.13 21:18 0 889
Напередодні Світлого Воскресіння Христового голова облдержадміністрації Валентин Хоптян провів засідання обласної Ради Церков при Тернопільській ОДА.

Під час засідання, співдоповідачем, про заходи протипожежної безпеки під час відзначення Великодня, виступив заступник начальника управління з питань організації запобігання надзвичайних ситуацій та заходів цивільного захисту Управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області Борис Береза. Він наголосив на необхідності суворого виконання приписів працівників державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки та дотримання правил пожежної безпеки у релігійних спорудах, які є місцями масового скупчення людей і мають велику історичну та культурну цінність. Також Борис Береза звернувся до священнослужителів із проханням, щоб ті, під час богослужінь, проводили з вірянами роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки. Адже, – наголосив він, – слова, що линуть з вуст духовенства, здатні проникнути до свідомості чи не кожної віруючої людини, а застереження про дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, з вуст священика, сприятимуть зниженню кількості трагічних випадків, пов’язаних із загибеллю людей на пожежах.

На завершення своєї роботи Рада Церков при Тернопільській облдержадміністрації прийняла звернення до жителів нашого краю з нагоди Воскресіння Христового.

Управління Державної служби

України з надзвичайних ситуацій

у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ