На Тернопільщині в обласному управлінні вшанували ветеранів-чорнобильців

На Тернопільщині в обласному управлінні вшанували ветеранів-чорнобильців

27.04.13 20:35 0 831
26 квітня минає 27 років відтоді, як людство спіткала найбільша техногенна катастрофа двадцятого століття – аварія на Чорнобильській АЕС. З нагоди цієї сумної дати в обласному управлінні внутрішніх справ зібралися ветерани-правоохоронці, які брали участь у ліквідації наслідків екологічного лиха.

До тих, хто, ризикуючи власним здоров’ям та життям, врятував світ від ядерної катастрофи, звернувся начальник обласної міліції Віктор Сак.

- Це були нелегкі дні, і ви перші, хто були на території, ураженій радіацією, - відзначив генерал-майор. - І ніхто з вас не знав, які можуть бути наслідки. Чорнобиль – трагедія без терміну давності, яка досі болем відгукується у наших серцях.

Керівник УМВС подякував присутнім за виявлену мужність, відвагу, героїзм. Побажав усім міцного здоров’я, довгих років життя, сімейного благополуччя.

Спогадами про пережите з присутніми поділився голова обласної громадської організації інвалідів-ветеранів органів внутрішніх справ «Чорнобильський щит» Борис Іванович Коваль. Він подарував для музею обласної міліції нові книги про Чорнобильську трагедію.

Працівників міліції, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, нагородили грамотами та подяками.

Правоохоронці поклали квіти до пам'ятника жертвам Чорнобильської трагедії у парку Національного відродження.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: На Львівщині ірина Сех ...

КОМЕНТАРІ