На Тернопільщині свободівці Підволочищини взяли під опіку старовинний парк

На Тернопільщині свободівці Підволочищини взяли під опіку старовинний парк

27.04.13 13:43 0 822
25 квітня 2013 року члени Підволочиської районної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провели толоку до Дня довкілля. Участь у заході взяв депутат Тернопільської обласної ради Роман Навроцький. Свободівці прибрали територію парку, очистили старий сад і висадили голландські сорти яблунь, які оновили й прикрасили його.

Як наголосив Роман Навроцький, місцеві жителі були приємно здивовані, що нарешті увагу звернули на сад, який упродовж багатьох років ніхто не доглядав, тож він перетворився на великий чагарник. Свободівці Підволочищини взяли під свою опіку цей занедбаний куточок природи, прибрали його і на звільнених місцях висадили плодові дерева.

"Наша акція є лише початком, оскільки зробити потрібно ще дуже багато. Надалі такі заходи тут проводитимемо не лише до певних "днів", а впродовж цілого року, адже місць, які потребують очищення, залишилося немало.

Нині не час "добровільно-примусової" показухи в робочий час, коли залучають працівників управлінь, держслужбовців та ін., які "відбувають" такі заходи. Потрібно вмотивовувати людей задля створення затишку та чистоти біля своїх помешкань і загалом у рідному місті чи селі. Ми повинні дбати про довкілля, бо від цього залежить наше здоров'я і самопочуття.

Закликаємо жителів Підволочиська долучатися до нас і брати участь у подібних акціях районної організації ВО "Свобода". Кожен має зрозуміти: кому, як не нам, дбати про своє життя і робити його кращим!", – наголосив ініціатор акції свободівець Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: учні ...
Наступна новина: "Базель" - "Челсі" - 1:2.

КОМЕНТАРІ