На Тернопільщині михайло Головко провів низку зустрічей на Кременечині та Шумщині

На Тернопільщині михайло Головко провів низку зустрічей на Кременечині та Шумщині

27.04.13 14:28 0 908
25 квітня 2013 року народний депутат України Михайло Головко провів низку зустрічей у місті Кременці та відвідав село Потуторів Шумського району. Уже вдруге свободівець зустрічається із трудовим колективом Кременецького відділення з постачання газу. Народний депутат доповів про роботу, яка ведеться для вирішення їхньої проблеми. Керівництво колективу висловило вдячність депутату за активну допомогу у відстоюванні інтересів громади Кременечини.

На запрошення районної організації інвалідів Михайло Головко зустрівся з їх представниками, які описали усі проблеми з якими стикаються через бездіяльність влади. Найбільш людей турбує питання наявності власного приміщення, оскільки організації ніде проводити збори.

Михайло Головко прозвітував за депутатську діяльність перед трудовими колективами ЗАТ"Ватин" і Кременецького ліцею ім. У. Самчука. Під час зустрічей звучали запитання про роботу першої фракції націоналістів у Верховній Раді України. Були скарги на корупцію та хабарництво місцевих чиновників, бездіяльність влади. Громада переймалася питанням так званої "пенсійної реформи", проблемою наявності "тушок" у рядах опозиції, тощо.

"Всі помітили, що з приходом націоналістів у парламенті ситуація кардинально змінилася. Більше опозиційних депутатів не б'ють стільцями по голові. Силовий варіант у парламенті уже не проходить. Нам вдалося добитися виконання Конституції і Законів України. Це невелика, але все ж таки значна перемога, яка не дає перетворити парламент на ручний орган банкової", - наголосив Михайло Головко.

Радо зустріли Михайла Головка у селі Потуторів Шумського району, адже це вперше, коли до них завітав народний депутат. Громадяни просили допомоги у вирішення їх соціально-побутових умов, розв'язання земельних спорів, покращення матеріально-технічного забезпечення сільського клубу. Хвилює людей і соціальна несправедливість, яка з кожним роком лише зростає.

"Дивна ситуація в Україні: президент — партія регіонів, уряд — партія регіонів, більшість у парламенті — партія регіонів, всі голови ОДА і РДА — партія регіонів, силові структури і суди — партія регіонів, а у проблемах в державі винні всі, тільки не партія регіонів. Ми розуміємо, що зараз перебуваємо в стані війни з окупаційним режимом і вони не зацікавлені у відкритті шкіл чи дитячих садочків, у підвищені пенсій чи зарплат, у них на меті лише власне збагачення і збереження влади", - наголосив Михайло Головко.

За підсумками зустрічей свободівець надіслав відповідні депутатські звернення щодо порушених під час зустрічей питань до органів державної та виконавчої влади. Після отримання відповідей народний депутат України проінформує про результати розгляду цих звернень.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові до роковин ...
Наступна новина: У костелі Єзуїтів ...

КОМЕНТАРІ