Закарпаття: китайські колготки й шкарпетки від оподаткування не «втекли»

Закарпаття: китайські колготки й шкарпетки від оподаткування не «втекли»

27.04.13 16:31 0 1047
Минув місяць від попереднього вилучення брендового одягу вартістю понад 4 млн. грн., ввезеного на митну територію України дрібними партіями без сплати митних платежів.

Цього разу понад 900 поліетиленових тюків з шкарпетками і дитячими колготками опинилися на території України у такий самий спосіб. В подальшому товар планувалося реалізувати в інших регіонах України. За попередньою оцінкою вартість вилученого товару – 3 млн. грн.

Місцем накопичення товару було одне з сіл Виноградівського району, виявлене працівниками податкової міліції під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів.

Товар вилучено, а відомості про виявлене кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчими податкової міліції розпочато досудове розслідування. Вживаються заходи по встановленню обставин та осіб, причетних до протиправної діяльності.

Внаслідок таких дій до бюджету держави не надійшли значні суми податків та митних платежів, які необхідно сплатити при разовому ввезенні на територію України великої партії аналогічного товару. Тепер зловмисникам доведеться відповідати за ухилення від сплати податків. Санкція відповідної статті Кримінального кодексу України передбачає штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: за ...
Наступна новина: 8 травня у Львові буде Днем ...

КОМЕНТАРІ