Закарпатська область: за дві доби горіло чотири автомобілі

Закарпатська область: за дві доби горіло чотири автомобілі

27.04.13 17:38 0 1147
Упродовж 24-25 квітня на території Закарпатської області сталося загорання чотирьох транспортних засобів.

Перше повідомлення до рятувальників Хустщини надійшло 24 квітня о 3:45. Пожежа виникла в гаражі одного з дворогосподарств, що в с. Горінчево на вулиці Жукова. Сповістили про загорання сусіди, які побачили клуби диму, що виривались з гаражного приміщення назовні. До місця виклику негайно поспішили бійці ДСНС.

Через запізніле повідомлення про пожежу, на час прибуття вогнеборців, полум’я вже встигло взяти в полон автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, який знаходився в гаражі та перекинутись на гараж і житловий будинок. Тому часу на роздуми у рятувальників було обмаль.

Професіоналам державної пожежно-рятувальної частини №10 м. Хуст знадобилося трохи більше години, щоб повністю ліквідувати вогняну стихію. Транспортний засіб від знищення врятувати не вдалося. Також внаслідок пожежі були пошкоджені: частина крівлі гаражного приміщення, фасад житлового будинку та одне вікно.

Чергове повідомлення до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло того ж дня о 14:37. Цього разу в м. Ужгород на вулиці Станційній горів автомобіль Volkswagen Pointer. Вогнеборці державної пожежно-рятувальної частини № 14 зуміли ліквідувати пожежу всього за 5 хвилин.

Унаслідок дії стихії було частково пошкоджено моторний відсік та двигун іномарки.

Про третю пожежу виноградівським рятувальникам повідомили 24 квітня о 18:20. У селі Підвиноградів на вулиці Спортивній горів екскаватор «АТЛАС-1404».

Пожежу загасили до приїзду пожежних підрозділів. Полум’ям було пошкоджено моторний відсік екскаватора.

А 25 квітня о 11:24 у Мукачеві на вулиці Пряшівській загорівся вантажний автомобіль «FAV».Про пожежу повідомив власник даного транспортного засобу. За лічені хвилини на місці події вже працювали дві чергові варти вогнеборців державних пожежно-рятувальних частин № 18 та № 19. Пожежу загасили за 10 хвилин.

Полум’я знищило салон вантажівки та пошкодило: кабіну, частину вантажного відсіку та моторний відсік.

Причини виникнення даних пожеж та збитки, заподіяні стихією, з’ясовуються.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ