Терористи після Бостона планували атакувати Нью-Йорк – мер Блумберґ

Терористи після Бостона планували атакувати Нью-Йорк – мер Блумберґ

27.04.13 11:13 0 765
Наступною метою терористів після вибухів на Бостонському марафоні, ймовірно, був Нью-Йорк. Про це заявив мер Нью-Йорка Майкл Блумберґ, який спілкувався з цього приводу з пресою – разом із комісаром поліції Нью-Йорка Реймондом Келлі. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами Блумберґа, про це свідчать результати допитів на лікарняному ліжку Джохара Царнаєва – молодшого з двох братів, підозрюваних у здійсненні бостонських вибухів.

«Вчора ввечері нам повідомили з ФБР, що зловмисник, який вижив, засвідчив, що Нью-Йорк був наступним у списку цілей. Він повідомив, що він і його брат мали намір їхати до Нью-Йорка і підірвати бомби на Таймс-сквер. Вони побудували ці додаткові бомби, і ми знаємо, що вони мали можливість атакувати».

Комісар поліції Нью-Йорка Реймонд Келлі заявив, що підозрювані мали одну бомбу, подібну до тих двох, які вибухнули в Бостоні, а також ще п’ять саморобних пристроїв.

Старший із двох братів Тамерлан Царнаєв загинув у перестрілці з поліцією під час затримання. Внаслідок двох вибухів 15 квітня у Бостоні загинули троє і поранені близько 260 людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині перерву в ...
Наступна новина: Гравці "Кривбасу" своїм ...

КОМЕНТАРІ