Податківці ДПІ у Рівненському районі практикують прийом декларацій від громадян безпосередньо в населених пунктах

Податківці ДПІ у Рівненському районі практикують прийом декларацій від громадян безпосередньо в населених пунктах

28.04.13 23:19 0 1130
Днями начальник управління оподаткування фізичних осіб Надія Мельник, начальник відділу адміністрування податків з фізичних осіб Оксана Мічуда та працівники сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у Рівненському районі здійснили виїзд до територіальної громади селища Клевань. Під час зустрічі з громадянами працівники податкової інспекції розповіли про необхідність свідомого декларування доходів, пояснили, які доходи підлягають оподаткуванню та хто звільнений від обов'язку подання декларації.

Громадянам була надана можливість безпосередньо на місці заповнити декларації про майновий стан та доходи. У ході спілкування найбільше запитань виникало щодо порядку оподаткування спадкового майна, подарунків, доходів, отриманих від реалізації сільськогосподарської продукції, вирощеної на земельних паях. Крім того, бажаючі мали можливість заповнии та подати декларації для отримання податкової знижки.

Податківці впевнені, що такі спільні заходи з жителями територіальних громад не тільки допоможуть громадянам виконувати свої конституційні обов'язки, а й будуть сприяти підвищенню податкової культури.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ