З ініціативи свободівця Андріяна Гутника у Львові висадили фруктовий сад

З ініціативи свободівця Андріяна Гутника у Львові висадили фруктовий сад

28.04.13 14:10 0 1244
26 квітня 2013 року у Львові з ініціативи депутата Львівської міської ради від ВО "Свобода" Андріяна Гутника волонтери спільно з учнями і вчителями спеціалізованої школи "Надія" та школи №46 ім. В.Чорновола, висадили 20 фруктових дерев у відпочинковій зоні за адресою вул. Наукова, 90.

Як зауважив Андріян Гутник, акція проводиться вже не вперше, спільно з мешканцями впродовж останніх років висаджено більше півсотні дерев.

"Мета цієї акції – створити місця, де львів'яни та гості міста мали б змогу відпочити, набратися життєвих сил та енергії. За досить короткий проміжок часу спільними зусиллями нам вдалося відремонтували пішохідну алею, встановили освітлення, лавки для відпочинку та обладнали дитячий майданчик. Біля цього дитячого майданчика в межах цієї акції ми висадили фруктовий сад, адже дерева, окрім того, що слугують окрасою, акумулюють на собі пил та шкідливі викиди. Надзвичайно приємно є те, що саме молодь відчула свою відповідальність та активно долучається до наших заходів", – зазначив депутат.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)

КОМЕНТАРІ