На Хмельниччині дітям з особливими потребами - особлива увага

На Хмельниччині дітям з особливими потребами - особлива увага

28.04.13 09:41 0 826
Питання щодо впровадження на теренах Чемеровеччини соціальних ініціатив Президента, спрямованих на забезпечення здоров’я та комфортних умов проживання дітей у родині, у тому числі і з особливими потребами, перебувають у постійному полі зору органів виконавчої влади району.

голова райдержадміністрації Сергій Романчук відвідав Чемеровецький районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Разом із тамтешнім директором - Юлією Павловою, посадовець спочатку оглянув кімнати, де проводяться заняття і відповідні лікувально- профілактичні процедури із дітьми, а трохи згодом цікавився проблемами, які найбільше непокоять працівників вищеназваного закладу. Серед головних: пошук більш пристосованого та просторого приміщення для реабілітаційного центру (зараз він розміщується у трьох орендованих приміщеннях дитячого садочка «Червона калина); покращення його матеріально-технічного оснащення і забезпечення кваліфікованими спеціалістами; вирішення питання з підвезенням дітей із інших населених пунктів району тощо.

Не менш важливе значення у подальшому, плідному функціонуванні закладу має й збільшення кількості його вихованців (на нинішній день тут проходять курс реабілітації лише 7 дітей - по району таких осіб - 169). Для втілення у життя цього важливого завдання Сергій Петрович порекомендував працівникам центру активніше проводити роз’яснювальну роботу із батьками дітей-інвалідів та ширше висвітлювати свою діяльність у ЗМІ. А щодо якнайшвидшого розв’язання озвучених ними вище проблем голова райдержадміністрації Сергій Романчук пообіцяв всебічну підтримку і особисте сприяння.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Богдан Матолич: ...
Наступна новина: Суркіс: "Я не забороняв ...

КОМЕНТАРІ