В Луцьку дітки отримали Великодні гостинці від депутата міської ради Олени Голєвої

В Луцьку дітки отримали Великодні гостинці від депутата міської ради Олени Голєвої

28.04.13 17:52 0 973
Депутат Луцької міської ради Олена Голєва організувала благодійну акцію для дітей пільгових категорій Луцького навчально-реабілітаційного центру, загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17, НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовко», яку приурочила до Великодня.

Вона звернулася до служби у справах дітей міської ради, щоб її працівники запросили сто дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей з неповних і багатодітних сімей до бару «У Миколи», де для них накрили святкові столи, підготували культурну програму з іграми і розвагами.

Олена Голєва розповіла, що це вже шоста благодійна акція. Вона, як мама трьох дітей, розуміє, як важливо організувати свято для дітей, подарувати їм годинку радості і гарний настрій. «Чотири роки тому, на аналогічному святі, хлопчик, який втратив маму і тата, написав про них вірші і прочитав їх. Це мене зворушило до глибини душі. Тому звертаюся до усіх людей, які можуть допомогти дітям пільгових категорій, обов’язково це зробити», – зауважила вона.

Коли діти поверталися додому, отримали від Олени Голєвої солодкі Великодні гостинці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Львів вшановує Героїв та ...

КОМЕНТАРІ