Луцьк роблять чистішим

Луцьк роблять чистішим

28.04.13 10:02 0 1012
З ініціативи СМГО «Молодіжна платформа», за підтримки Луцької міської ради та особисто міського голови Миколи Романюка, 26 квітня у нашому місті стартувала загальноміська акція «Зробимо Луцьк чистим!». Вона є одним з етапів загальноукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!», яка вже традиційно кілька років поспіль відбувається в Україні.

Всі свідомі лучани змогли долучитись до прибирань, які відбуваються у різних частинах міста. В основному, у паркових зонах, на галявинах та прибудинкових територіях.

Міський голова Микола Романюк подякував організаторам та учасникам акції за хорошу ініціативу. «Побільше б таких молодих ініціативних людей, які прагнуть роботи наше місто чистішим та кращим, а ми завжди готові підтримали такі хороші акції», - зазначив він.

За словами координатора заходу у нашому місті Каті Шкльоди, мета акції – змінити ставлення українських громадян до життєвого простору, виховати у суспільній свідомості потребу дбати про чисте довкілля. Вона переконана, що з кожним роком таких людей буде все більше. За її словами, у акції взяли участь близько півтори тисячі людей, які прибирають у 13 зонах міста.

Робили наше місто чистішим і депутати міської ради Роман Бондарук, Андрій Разумовський та Олександр Пиза. Вони разом з усіма прибирали від сміття парк біля Луцького інституту розвитку людини «Університет «Україна», аби лучани з приємністю відпочивали там.

Долучилися до прибирання міста й студенти та викладачі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки і Луцького національного технічного університету, учні та вчителі загальноміських шкіл, ліцеїв, коледжів, громадські активісти, а також небайдужі лучани.

День чистоти охопив місто. Сподіваємось, що лучани з вдячністю оцінять екологічну роботу й також дбатимуть, аби наше місто було чистим та охайним.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суркіс: "Я не забороняв ...
Наступна новина: У Львові вперше проведуть ...

КОМЕНТАРІ