У Чернівецькій міській раді нагородили ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

У Чернівецькій міській раді нагородили ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

28.04.13 20:31 0 1097
26 квітня, у міській раді відбулася зустріч з активом Чернівецьких громадських організацій чорнобильців. У ній взяли участь секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Паскар, голови Першотравневої, Шевченківської, Садгірської у місті рад та голова Чернівецької міської громадської організації «Спілка Чорнобиль» Ніна Івоняк.

«У нашому місті проживає багато людей, які брали участь у ліквідації аварії, людей, які були переселені з радіаційної зони, – каже Віталій Михайлішин. – вони об’єднані в громадські організації. Зокрема в місті діють Чернівецька міська громадська організація «Спілка Чорнобиль» та «Союз Чорнобиль України», Чернівецьке обласне об’єднання “Чорнобильці Буковини”. Члени цих об’єднань беруть активну участь в громадському житті міста, відстоюють права та інтереси чорнобильців».

За активну участь в громадському житті Чернівців та у зв’язку з 27-ю річницею аварії на Чорнобильській АЕС керманич міста вручив 6 почесних грамот виконавчого комітету міської ради та грошові винагороди. Їх отримали ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС Манолій Желєзний, Рената Камінська, Олексій Ніколаєв, Антон Паламарчук, Алла Шварковська і активістка організації “Спілка Чорнобиль” Норіна Дармограй. Почесними грамотами виконавчого комітету Чернівецької міської ради та цінними подарунками нагородили учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, членів Чернівецького обласного об’єднання “Чорнобильці Буковини”.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині управління ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині у ...

КОМЕНТАРІ