На Львівщині розпочалися змагання з регбі в межах ХІ Універсіади України

На Львівщині розпочалися змагання з регбі в межах ХІ Універсіади України

28.04.13 19:03 0 1000
26 квітня, у Львові на стадіоні “Юність” урочисто розпочалися змагання XI літньої універсіади України з регбі-7.

Найбільші за кількістю учасників змагання з регбі на Львівщині зібрали 20 команд. Зокрема, боротися за путівки на всесвітню Універсіаду в Казані будуть 12 чоловічих і 8 жіночих колективів. У чоловіків по дві команди виставляють м. Київ і Харківська область, по одній Дніпропетровська, Львівська, Одеська, Тернопільська, Хмельницька, Закарпатська області та АР Крим. У дівчат по дві команди делегували м. Київ, Одеська та Тернопільська області, по одній – команди Львівської, Сумської, Дніпропетровської областей та АР Криму.

Учасникам Універсіади також надійшов вітальний лист Міністерства освіти і науки України. “У запеклій, але справедливій боротьбі ваші команди здобули своє право представляти рідний регіон нашої країни на загальнодержавному рівні. Глибоко переконаний, що ваші досягнення – це результат тривалої, наполегливої праці, постійного самовдосконалення та невпинного бажання перемагати. Беручи участь у змаганнях, ви на власному прикладі демонструєте, що заняття спортом – це модно та здорово. Тож бажаю вам богатирського здоров’я, благополуччя, успішних стартів та перемог! Нехай віра у себе та свої здібності не полишає на шляху до перемоги!,” – йдеться у вітальному листі учасникам, організаторам та гостям Універсіади у Львові від першого заступника Міністра Євгена Суліми.

XI літня універсіада України з регбі-7 триватиме до 28 квітня 2013 року. 26, 27 квітня змагання проходитимуть на стадіоні “Юність” (м. Львів, Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького) з 10.00 до 18.00. Організатор змагань – Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині жовківські ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ