Формування та  просування туристичної привабливості Львівщини презентовано в Ужгороді

Формування та просування туристичної привабливості Львівщини презентовано в Ужгороді

28.04.13 17:41 0 1061
24-25 квітня в м. Ужгород за ініціативи Державного агентства України з туризму та курортів відбулася науково-практична конференція з питань комплексного розвитку туризму у Карпатському регіоні, участь в якій взяли представники департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації.

В рамках конференції відбулась низка цікавих презентацій існуючого стану розвитку туристично-рекреаційної галузі в областях, які охоплює Карпатський регіон.

Так, із доповіддю на тему «Формування та просування туристичної привабливості Львівщини та Карпатського регіону» виступила заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Оксана Погорілко, яка наголосила на важливості проведення такої конференції для забезпечення ефективного і сталого розвитку туризму не тільки в Карпатському регіоні, а й в державі загалом. Оскільки такий захід сприяє зміцненню туристичного іміджу краю, утвердженню унікальних туристичних можливостей на його теренах.

Зазначимо, науково-практична конференція надала можливість визначити пропозиції щодо конкретних шляхів комплексного розвитку туризму в Карпатському регіоні, які мають на меті підвищення конкурентоспроможності регіонального та національного туристичного продукту, розбудову туристичної інфраструктури, зокрема, з метою отримання права на проведення зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор 2022 року. Окрім того, учасники мали змогу обговорити питання забезпечення раціонального використання туристично-рекреаційних ресурсів Карпатського регіону.

Довідка:

Науково-практична конференція з комплексного розвитку туризму у Карпатському регіоні відбувається уже вдруге. Перша науково-практична конференція «Комплексний розвиток туризму у Карпатському регіоні: стан, проблеми та перспективи» проходила 25-26 жовтня 2012 року у м. Львові.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку дітки отримали ...

КОМЕНТАРІ