У Тернопільській області відбулися кущові змагання обласного етапу XІХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

У Тернопільській області відбулися кущові змагання обласного етапу XІХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

28.04.13 14:21 0 891
24-25 квітня 2013 року у Бучацькому, Кременецькому та Тернопільському районах області в рамках проведення XІХ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних відбулися зональні тури обласного етапу ДЮП.

У змаганнях прийняли участь 17 команд з усіх районів області, які представили виступи агітбригад на тему: «Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини».

У своїх виступах учасники порушували актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, надавали рекомендації щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях, пропагували здоровий спосіб життя. Літературно-музичні композиції команд-учасниць мали агітаційний характер і були спрямовані на необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Нелегка мить дісталася суддівській колегії у визначенні призових місць. Та все ж, за результатами напруженої, проте цікавої боротьби, перемогу здобули команди з Козівського, Підгаєцького, Кременецького та Теребовлянського району. Які відтепер готуються до участі у фіналі, де на них чекає напружена боротьба за можливість представити Тернопільську область на ХІХ Всеукраїнському фестивалі дружин юних пожежних.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З ініціативи свободівця ...
Наступна новина: На Львівщині на свята ...

КОМЕНТАРІ