На Хмельниччині рятувальники та влада вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції

На Хмельниччині рятувальники та влада вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції

29.04.13 10:47 0 937
Аби віддати данину шани та пам’яті героям-ліквідаторам 26 квітня у Хмельницькому відбулась низка заходів до 27-ї роковини жахливої для усього людства трагедії на Чорнобильській атомній електростанції. На мітинг-реквієм до Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області прибули ліквідатори аварії, представники влади, громадських організацій та небайдужі хмельничани.

Під час заходу було сказано про ліквідацію цієї трагедії, в якій брали участь 132 працівники пожежної охорони області. Вшановуючи пам’ять ліквідаторів, присутні поклали квіти до пам’ятника «Пожежним – Героям Чорнобиля» і запалили свічки у каплиці Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини, яка розташована поблизу Головного управління ДСНС.

Далі керівництво області та гості вирушили до пам’ятника «Героям та жертвам Чорнобиля», де взяли участь у мітингу та покладанні квітів.

Заходи пройшли в усіх районах Хмельниччини, адже біля кожного рятувального підрозділу встановлені меморіальні знаки, пам’ятні дошки та стели пам’яті, які нагадують людству про неоцінений подвиг героїв-ліквідаторів.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині відтепер ...
Наступна новина: Суд відмовився звільнити ...

КОМЕНТАРІ