На Закарпатті гаражним та садівничим кооперативам потрібно підтвердити свою неприбутковість

На Закарпатті гаражним та садівничим кооперативам потрібно підтвердити свою неприбутковість

29.04.13 18:09 0 1138
Наказом Міністерства фінансів України від 24.01.2013 N 37 затверджене Положення про Реєстр неприбуткових установ та організацій, яке набрало чинності з 12.03.2013 року. Даним Положенням введено нову ознаку неприбутковості:

- 0018 - садівничі та гаражні кооперативи або товариства, утворені в порядку, визначеному законом (підпункт "з" пункту 157.1 статті 157 розділу III Податкового Кодексу України). Ознака неприбутковості 0011 для садівничих та гаражних кооперативів або товариств втратила чинність.

Враховуючи наведене, садівничим та гаражним кооперативам чи товариствам необхідно отримати ознаку неприбутковості відповідно з вимогами пункту 2 розділу ІІІ Положення,

Для цього установа або організація повинна подати органу ДПС :

реєстраційну заяву за формою 1-РН, згідно з додатком 1 до цього Положення, копії установчих документів а також оригінал попереднього рішення про включення до Реєстру.

Органи ДПС проводять перевірку відомостей, що містяться в поданих документах, та видають установі або організації нове рішення про присвоєння іншої ознаки неприбутковості.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: Таран: Молодці хлопці, до ...

КОМЕНТАРІ