В гості до юних залізничників Львова

В гості до юних залізничників Львова

29.04.13 18:15 0 1152
Львівська дитяча залізниця – маленька залізнична країна в багатому історією, стародавньому місті Лева. І ось вже на протязі більше 60 років тисячі хлопчиків та дівчаток пройшли тут навчання залізничних професій. Декотрі з них після закінчення середньої школи зв’язали своє життя з Львівською залізницею.

Напередодні відкриття сезону літніх перевезень, до юних залізничників завітали правоохоронці транспортної міліції. З директором Львівської дитячої залізниці Дмитром Венгером зустрівся начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк.

У ході зустрічі були обговорені питання спільної профілактичної роботи серед юних залізничників. Начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Ігор Чердак розповів присутнім дітям про відповідальність яку несуть порушники правил безпеки на залізничному транспорті.

І якщо спершу в розповідях про розбитті вікна та розмальовані фарбою вагони серед присутніх викликали посмішки, то вже підчас розповіді про загиблих та травмованих школярі замислилися і навіть потім обговорювали між собою ці випадки.

У підготовці до сезону літніх перевезень на Львівській дитячій залізниці активну участь прийняли працівники транспортної міліції. Тому юні залізничники, показали правоохоронцям класи, де проводиться навчання та свою гордість – локомотивне депо. Саме там вже закінчувалися підготовчі роботи по підготовці локомотива до літнього періоду. А тому усіх бажаючих вони запрошують 9 травня об 11 годині в Стрийський парк на станцію Сонячна, де і відбудеться дійство.

Підрозділ зв’язків з громадськістю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Таран: Молодці хлопці, до ...
Наступна новина: З 01 травня на дільниці ...

КОМЕНТАРІ