«Чисте довкілля – запорука здоров’я мешканців міста Мукачево» -лозунг працівників лінійного відділу на станції Мукачево

«Чисте довкілля – запорука здоров’я мешканців міста Мукачево» -лозунг працівників лінійного відділу на станції Мукачево

29.04.13 18:27 0 1558
Вже стало доброю традицією щороку на початку квітня, коли вже зійшов сніг, у населених пунктах всієї України починається прибирання території. Комунальники і просто свідомі громадяни прибирають сміття з вулиць, газонів, підмітають територію навколо будинків.

І працівники транспортної міліції від цього екологічного руху не залишаються осторонь. Адже, чисте довкілля – запорука здоров’я мешканців міста Мукачево.

І таким лозунгом керувався лінійний відділ на станції Мукачево УМВС України на Львівській залізниці. Всі працівники підрозділу прийняли активну участь в рамках всеукраїнської толоки до Дня довкілля. Адже прибрана та упорядкована територія не тільки милує око, а й зближує колектив.

З самого ранку вартові правопорядку замість табельної зброї екіпірувались садовими інструментами. Взялися за лопати, граблі, мітли та інший інвентар і вийшли на вулицю.

Весело, з жартами, працівники лінвідділу вступили в боротьбу з брудом на прилеглій території. Дружно закипіла робота. Прибирали торішнє листя, посадили дерева, підмітали асфальт, фарбували бордюри, поливали газони, обкопували та білили дерева.

Часу для такої роботи потрібно – зовсім трохи, якщо дружно, а користь – величезна. Якщо так будуть робити всі люди – то наші села і міста стануть чистішими і прекраснішими!

Руслана Мацелюх

помічник начальника ЛВ на станції Стрий

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 01 травня на дільниці ...
Наступна новина: У Полтаві призовників до ...

КОМЕНТАРІ