У Полтаві призовників до армії проводжав

У Полтаві призовників до армії проводжав "Беркут"

29.04.13 18:34 0 883
Бійці продемонстрували завтрашнім військовослужбовцям високий клас професійних вмінь та навичок. За задумом організаторів заходу, подібні видовища мають позитивно впливати на почуття патріотизму майбутніх захисників Вітчизни.

Днями на території Полтавського військового комісаріату відбулися урочисті проводи призовників весняного призову 2013 року. Понад 70 юнаків розпочали службу у підрозділах Військової служби правопорядку, Повітряних Силах та Внутрішніх військах МВС.

А щоб служба молодих солдат була цікавою та захопливою, на захід запросили працівників спецпідрозділу «Беркут». Хто, як не бійці «особливого призначення», зможуть показати майбутнім солдатам високий клас професійних вмінь та навичок. І хто, як не «беркутівці», уособлюють собою справжніх чоловіків, воїнів, офіцерів, з яких треба брати приклад.

Демонстрація прийомів рукопашного бою, майстерність поводження зі зброєю, маневреність, точність кожного руху, швидкість, спритність та сила викликали захоплення не лише в новобранців, а й у всіх присутніх на плацу.

За задумом організаторів заходу, побачене має позитивно впливати на свідомість кожного призовника та піднімати настрій, оскільки такі видовища виховують патріотичні почуття та свідомість щодо необхідності захисту рідної Вітчизни.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ