Закарпатські міліціонери повернули додому неповнолітню школярку

Закарпатські міліціонери повернули додому неповнолітню школярку

29.04.13 18:52 0 1019
Ця неповнолітня, жителька Мукачівського району, вже не вперше втікає з дому. Надто вже кортить юнці розпочати доросле життя в Ужгороді…

До Мукачівського міськвідділу міліції звернулася мати зниклої школярки, яка повідомила про те, що того дня зранку її неповнолітня дочка пішла з дому й не повернулась. На телефонні дзвінки матері дівчина не відповідала, бо свій мобільний залишила вдома.

До розшуку зниклої залучили засоби масової інформації. Також у громадських місцях, на вокзалі, у транспорті розвісили інформаційні плакати з фотографією школярки. І от нарешті днями працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міськвідділу знайшли юну втікачку на торговельному ринку в Ужгороді.

Неповнолітня розповіла, що не бажає повертатися додому в своє село, бо в Ужгороді її чекають великі перспективи... Вона запевнила, що хоче жити дорослим самостійним життям без допомоги батьків.

Працівники міліції провели з школяркою профілактичну бесіду та пояснили, наскільки може бути небезпечним її перебування у чужому місті. Після цього мукачівські правоохоронці повернули дівчину додому.

       Євгенія Красилинець, Мукачівський міськвідділ міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині цех, де ...
Наступна новина: На Хмельниччині гаражним та ...

КОМЕНТАРІ