Чернівці: Вдів ветеранів привітали із наступаючим Днем перемоги

Чернівці: Вдів ветеранів привітали із наступаючим Днем перемоги

30.04.13 09:32 0 1089
Напереродні Великодня та Дня перемоги у Чернівецькій міській раді відбулися урочисті збори за участю вдів ветеранів Великої Вітчизняної війни та військової служби. Вони розпочалися хвилиною мовчання в пам’ять про ветеранів, які вже пішли з життя.

« ми згадуємо добрим словом ваших чоловіків, – звернувся голова Чернівецької міської ради ветеранів війни та праці Павло Бажерін до присутніх у залі вдів. – Вони зробили великий внесок в підвищення боєздатності дивізії та у виховання справжніх захисників вітчизни. У цьому і ваша заслуга, адже ви створювали комфортні умови і настрій на таку роботу. А зараз, коли ви й самі потребуєте турботи, нам допомагає міська влада».

На збори завітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Він побажав усім присутнім жінкам здоров’я та добробуту, вручив їм цінні подарунки, пасочки і квіти.

Також вдови мали змогу насолодитися святковим концертом, у якому взяла участь талановита молодь, а також улюблениця чернівецьких ветеранів співачка Віра Буренок.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку представники ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ