Михайло Болотських: організація чіткої взаємодії рятувальників та журналістів – один із пріоритетних напрямків роботи ДСНС України

Михайло Болотських: організація чіткої взаємодії рятувальників та журналістів – один із пріоритетних напрямків роботи ДСНС України

30.04.13 08:05 0 1008
Фахівці Відділів по взаємодії зі ЗМІ та роботі з громадськістю Державної служби з надзвичайних ситуацій посилять роботу у сфері інформаційно-роз'яснювальної роботи з населенням, особливо щодо дотримання правил пожежної безпеки на період спекотної погоди, а також вживатимуть всіх заходів для побудови нової концепції співпраці з журналістами. Відповідне завдання поставив представникам всіх територіальних підрозділів та апарату ДСНС України Голова Держслужби Михайло Болотських.

«Ваша робота займає вагоме місце. Треба вибудувати удосконалену систему взаємодії з журналістами на принципах взаємоповаги та взаємодопомоги на всіх напрямках роботи – Інтернет, соціальні мережі, телебачення, інформаційні агентства, друковані видання, всі можливі засоби масової інформації. є одиничні випадки непорозумінь, але ми розбираємось, знімаємо всі проблемні питання. Ми повинні знайти єдиний правильний формат взаємодії», - сказав Михайло Болотських.

Голова ДСНС України також відзначив, що інформування громадян – це один із пріоритетних напрямків роботи Служби.

Крім того, під час семінару-наради представників прес-служб усіх регіонів України була досягнута домовленість приділити особливу увагу співпраці з волонтерськими організаціями, провести низку круглих столів та зустрічей з представниками ЗМІ.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині до ...

КОМЕНТАРІ