Чернівецька область: на вихідних під час пожежі травмувався чоловік

Чернівецька область: на вихідних під час пожежі травмувався чоловік

30.04.13 13:49 0 789
28 квітня у Чернівцях по вул. Сторожинецькій виникла пожежа в господарській будівлі. За лічені хвилини на місце події прибуло 2 відділення Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. На місці події виявлено чоловіка, якого з опіками тіла різного ступеня важкості госпіталізовано в реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги. Поруч із місцем виникнення пожежі, знаходився гараж, тому існував ризик поширення полум’я. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, запобігши перекиданню вогню та врятували від знищення гараж. На пожежі знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни гаражу.

27 квітня у селі Майдан Вижницького району горіла господарська будівля. За місцем виклику було направлено вогнеборців міста Вижниця. Першочерговим завданням рятувальників було недопущення поширення вогню, оскільки поруч знаходилися житловий будинок та літня кухня. Вогнеборці за короткий проміжок часу локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі, господарські речі. Рятувальники врятували від знищення господарську будівлю, житловий будинок та літню кухню.

Всього протягом вихідних у Чернівецькій області протягом вихідних виникло 12 пожеж. Завдяки діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати 9 будівель.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: День інтелектуальної ...

КОМЕНТАРІ