Борис Клімчук: Волинь як аграрна область виробляє достатньо сільськогосподарської продукції, відтак й ціна відповідна

Борис Клімчук: Волинь як аграрна область виробляє достатньо сільськогосподарської продукції, відтак й ціна відповідна

30.04.13 16:22 0 774
Волинь як аграрна область виробляє достатньо сільськогосподарської продукції, відтак і ціна відповідна. Про це свідчать дані за I кв. ц.р. , які голова облдержадміністрації Борис Клімчук оприлюднив на оперативній нараді.

«Цінова ситуація за цей період в області стабільна, і як завжди, маємо найдешевший споживчий кошик», - підкреслив Борис Клімчук.

Так, ціна на картоплю та буряк є найнижчою в державі, на цибулю та огірки тепличні ми – другі, на томати тепличні та моркву – треті. Лише за вартістю капусти наш регіон займає сьому сходинку серед інших областей.

« Україна створює сприятливі умови для тих господарів, хто працює на землі. І аграріям за їх роботу - величезне спасибі», - наголосив Борис Клімчук.

Голова облдержадміністрації додав, що середньомісячна заробітна плата в області за перший квартал поточного року сягає 2 369 грн. Водночас нагадав, що «наш регіон за темпом росту зарплати, старт який Волинь взяла ще три року тому, займає лідируючу позицію. Роботу в цьому напрямку продовжуватимемо й надалі».

 

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині про стан ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ