В Луцьку міська влада контролює розміщення малих архітектурних форм

В Луцьку міська влада контролює розміщення малих архітектурних форм

30.04.13 15:41 0 761
Зусиллями одразу кількох управлінь Луцької міської ради розпочали демонтаж частини горезвісного кіоску, що на вул. Кравчука біля гімназії №21. Нагадаємо, більше десяти років тому підприємець отримав дозвіл на встановлення літнього кафе, щоправда - за метр до території навчального закладу. Але з часом прихопив ще сто квадратних метрів паркової зони, розмістивши там літній майданчик.

Саме це і викликало обурення депутатів Луцької міської ради, які на одній з сесій окреслили межі парків і скверів нашого міста. До слова, підприємець не надав перевіряючим від міської ради жодних дозвільних документів, але оскаржує рішення місцевої влади у суді. Втім, не заперечує, що таки захопив частину території парку - аж до тротуару.

Отож, відповідні служби і розпочали демонтаж: спочатку паркану, яким підприємець обгородив свій кіоск, а після ухвали суду, який за логікою має унеможливити діяльність кіоску біля навчального закладу, - а далі і саме літнє кафе.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук каже, що раніше то була просто палатка, у якій торгували пивом, зараз тут пивом не торгують, але вона жодним чином не відповідає архітектурним умовам, тому найближчим часом теж буде знесена.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центрі Дамаска скоїли ...
Наступна новина: Заготівля металобрухту в ...

КОМЕНТАРІ