В Луцьку представники міської ради ознайомились із досвідом Європейського Союзу щодо скорочення споживання енергетичних ресурсів

В Луцьку представники міської ради ознайомились із досвідом Європейського Союзу щодо скорочення споживання енергетичних ресурсів

30.04.13 09:32 0 940
24 квітня цього року у м. Векшйо (Швеція) відбулась навчальна зустріч у рамках проекту «MODEL-CIUDAD». У ній взяли участь заступник міського голови Тарас Яковлев та начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв.

У навчальному візиті взяли участь представники міст Львова, Кам’янця-Подільського (Україна), Спітака (Вірменія), Тбілісі (Грузія), Дрокії (Молдова), а також асоціацій «Енергоефективні міста України» та ЕЕР (Молдова).

Учасники ознайомились із міською системою водоочистки, новими тенденціями у будівництві енергозберігаючих «пасивних» будинків, в тому числі більш широкого використання дерев’яних конструкцій, виробництвом біогазу в процесі очищення стічних вод та переробки побутових відходів.

25-26 квітня 2013 року у цьому ж місті відбулася щорічна конференція, організована Асоціацією «Energy Cities», спрямована на підвищення рівня обізнаності громадськості щодо важливості енергозбереження.

Цей захід дав можливість ознайомитись з найкращими напрацюваннями Європейського Союзу щодо скорочення споживання енергетичних ресурсів та зменшення викидів шкідливих речовин у атмосферу, використанням сучасних фінансових інструментів для фінансування енергоефективних заходів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фахівці Міндоходів ...
Наступна новина: Чернівці: Вдів ветеранів ...

КОМЕНТАРІ