Головне управління Міндоходів у Волинській області очолив Ігор Сінгаєвський

Головне управління Міндоходів у Волинській області очолив Ігор Сінгаєвський

30.04.13 08:52 0 2207
Наказом Міністерства доходів і зборів України від 29 квітня 2013 року в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області призначено Ігоря Петровича Сінгаєвського.

До призначення на Волинь Ігор Петрович понад двадцять років працював в органах Державної податкової служби України.

Екс-керівник хмельницьких податківців, а нині очільник Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський серед першочергових пріоритетів на новій посаді окреслив забезпечення якісного сервісу для платників податків.

«Враховуючи той факт, що Міністерство доходів і зборів України приділяє максимум уваги комфортним умовам обслуговування бізнесу, Головне управління Міндоходів у Волинській області працюватиме над підвищенням рівня податкового та митного сервісу. Ми вивчаємо і знаємо потреби бізнесу, тому будемо орієнтуватися та очікування і побажання підприємницької спільноти та інвесторів щодо простоти і зручності в процесі виконання зобов’язань перед бюджетом та усунення адміністративних бар’єрів для підприємницької діяльності », - запевнив Ігор Сінгаєвський.

Довідково: Ігор Сінгаєвський народився 2 серпня 1970 року в м. Славута Хмельницької області.

У 1991 році закінчив Українську сільськогосподарську академію, економіст; у 2002 році - Національний університет "Острозька академія", юрист; у 2004 році - магістратуру Національного університету "Острозька академія", магістр з фінансів.

Ігор Петрович має спеціальне звання – радник податкової служби І рангу.

Нагороджений нагрудним знаком Державної податкової адміністрації України "Почесний працівник державної податкової служби України". Окрім того, має почесне звання – "Заслужений економіст України".

Нагороджений нагрудним знаком „За бездоганну службу ІІ ступеня”.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маскаєв зустрінеться з ...
Наступна новина: Чернігівщина: З метою ...

КОМЕНТАРІ