За підсумками І кварталу 2013 року волинські податківці виграли у судах три чверті із розглянутих справ

За підсумками І кварталу 2013 року волинські податківці виграли у судах три чверті із розглянутих справ

30.04.13 14:12 0 791
На користь органів ДПС на Волині вирішено 253 справи. Платники податків відстояли свої позовні вимоги у 81 справі, – інформує управління правової роботи ДПС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, податківці відстояли у судах більшість із тих справ, за якими самостійно ініціювали позови до платників податків. Зокрема, рішення судів позитивне для ДПС у 222 справах на суму 55,7 мільйона гривень. Тим часом, зі справ, що ініціювалися податковою службою, протягом І кварталу 2013 року рішення судів на користь платників податків ухвалено у 8 випадках на загальну суму 60,6 мільйона гривень.

Серед судових справ, що ініціювалися платниками податків, цього річ перемогу у судах податківці здобули у кожному третьому випадку. Зокрема, податківці відстояли інтереси держави у 31 справі, а платники податків переконали суд у законності власних дій під час розгляду 73 справ.

Довідково: у І кварталі 2013 року в судах всіх інстанцій перебувало 1662 справ як за позовами органів ДПС, так і платників податків на суму майже 2,8 мільярда гривень. У переважній більшості випадків провадження порушено в минулих роках.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Закарпатті у разі ...
Наступна новина: Челленджер США. Молчанов ...

КОМЕНТАРІ